Halogenfri kabel   »  Produktområder   »  Halogenfri kabel

JZ-500 HMH

JZ-500 HMH

Fleksibel uskjermet styre- og kontrollkabel. Halogenfri og meget flammehemmende. Tåler mye oljesøl. Kabelen egner seg spesielt godt som kontrollkabel i styreskap og som signalkabel til givere innen instrumentering. For innendørs bruk. Skal den brukes utendørs, så må den beskyttes mot direkte sollys, UV-bestråling.

JZ-500 HMH-C

JZ-500 HMH-C

Fleksibel skjermet styre- og kontrollkabel. Halogenfri og meget flammehemmende. Tåler mye oljesøl. Kabelen egner seg spesielt godt som kontrollkabel i styreskap og som signalkabel til givere innen instrumentering. For innendørs bruk. Skal den brukes utendørs, så må den beskyttes mot direkte sollys, UV-bestråling.

Megaflex 500

Megaflex 500

Meget slitesterk uskjermet kabel med ytre kappe i spesial polymer. Spesielt beregnet for bruk i områder under ekstreme forhold eller hvor en trenger en halogenfri UV-bestandig og værbestandig kabel. Kabelen har meget god bestandighet mot vær, olje og fett. Den er flammehemmende og vanntett. Denne kabelen kan brukes for bevegelige tilkoblinger ned mot -30°C.

Megaflex 500-C

Megaflex 500-C

Meget slitesterk uskjermet kabel med ytre kappe i spesial polymer. Spesielt beregnet for bruk i områder under ekstreme forhold eller hvor en trenger en halogenfri UV-bestandig og værbestandig kabel. Kabelen har meget god bestandighet mot vær, olje og fett. Den er flammehemmende og vanntett. Denne kabelen har meget gode EMC-egenskaper og kan brukes for bevegelige tilkoblinger ned mot -30°C.

Dataflamm-C

Dataflamm-C

Dette er en halogenfri skjermet kabel som egner seg bra som signal overføring til måleutstyr, intercom, klokke og/eller annet elektrisk kontorutstyr. Den er ofte brukt i telekom utstyr i offentlige bygninger, laboratorier og lignende. Denne type kabel kan benyttes i tørre, fuktige og våte rom.

Dataflamm-C-Paar

Dataflamm-C-Paar

Dette er en halogenfri skjermet par-kabel som egner seg bra som signal overføring til måleutstyr, intercom, klokke og/eller annet elektrisk kontorutstyr. Den er ofte brukt i telekom utstyr i offentlige bygninger, laboratorier og lignende. Denne type kabel kan benyttes i tørre, fuktige og våte rom.

KENPUR-500

KENPUR-500

Meget slitesterk og vanntett kabel i polyuretan (PUR), halogenfri. Egner seg meget godt som kabel til handholdt elektroverktøy, tilførselskabel til flyttbart utstyr innen verkstedindustrien hvor du har krav til halogenfri kabel , kontrollkabel på maskinutstyr, som bevegelig skjøtekabel, samt jordbruk og fiskeoppdrettsnæringen. Kabelen er UV bestandig.Den er også brukt til belysning på flyplasser da i 2x4mm².

Viser 1 til 7 av 7 (1 Sider)