EXI Kabler   »  Produktområder   »  EXI Kabler

OZ-BL

OZ-BL

Fleksibel, uskjermet styre-kontrollkabel, OZ-BL, er med sin Blå ytterkappe beregnet for installasjon i områder hvor dette er påkrevd, type EXI områder. Denne type kabel kan benyttes i tørre, fuktige og våte rom. Ytre kappe er i BLÅ PVC og har god bestandighet mot olje. Kabelen har ikke egen jord-leder.

OZ-BL-CY

OZ-BL-CY

Fleksibel, skjermet styre-kontrollkabel, OZ-BL-CY, er med sin Blå ytterkappe beregnet for installasjon i områder hvor dette er påkrevd, type EXI områder. Kabelen har en flettet fortinnet kobberskjerm med dekning på 85%, som hindrer at datasignaler blir forstyrret av elektromagnetisk støy. Denne type kabel kan benyttes i tørre, fuktige og våte rom. Ytre kappe er i BLÅ PVC og har god bestandighet mot olje. Kabelen har ikke egen jord-leder.

OB-BL-PAAR-CY

OB-BL-PAAR-CY

Fleksibel, skjermet styre-kontrollkabel, OZ-BL-PAAR-CY, er med sin Blå ytterkappe beregnet for installasjon i områder hvor dette er påkrevd, type EXI områder. Kabelen har en flettet fortinnet kobberskjerm med dekning på 85%, som hindrer at datasignaler blir forstyrret av elektromagnetisk støy. Denne type kabel kan benyttes i tørre, fuktige og våte rom. Ytre kappe er i BLÅ PVC og har god bestandighet mot olje.

Viser 1 til 3 av 3 (1 Sider)