Kabel for kabelkjeder   »  Produktområder   »  Kabel   »  Kabel for kabelkjeder

JZ-HF

JZ-HF

Rimelig PVC uskjermet kjedekabel for innendørs bruk. kabelen tåler millioner av bøyninger og kan brukes for bevegelige tilkoblinger ned mot -10°C. Kabelen har god bestandighet mot de fleste typer oljer.

JZ-HF-CY

JZ-HF-CY

Rimelig skjermet PVC kjedekabel for innendørs bruk. kabelen tåler millioner av bøyninger og kan brukes for bevegelige tilkoblinger ned mot -10°C. Kabelen har god bestandighet mot de fleste typer oljer.

PURØ-JZ-HF

PURØ-JZ-HF

Robust uskjermet kjedekabel i PUR. Fleksibel ned til -20°C. Høyfleksibel kabel spesielt beregnet for bruk i kabelkjeder. Kabelen har god bestandighet mot de fleste typer oljer.

PURØ-JZ-HF-YCP

PURØ-JZ-HF-YCP

Robust skjermet EMC kjedekabel i PUR.

MULTIFLEX 512-PUR

MULTIFLEX 512-PUR

Ekstremt slitesterk uskjermet kabel med ytre mantel i polyuretan, spesielt beregnet for bruk i kabelkjeder. Kabelen har meget god bestandighet mot vær, olje, ozon, oksygen, bensin, flamme og er dessuten mikrobebestandig og vanntett. Kabelen er UV-bestandig og er derfor godt egnet for utendørs bruk.

MULTIFLEX 512-C-PUR

MULTIFLEX 512-C-PUR

Ekstremt slitesterk skjermet kabel med ytre mantel i polyuretan, spesielt beregnet for bruk i kabelkjeder. Kabelen har meget god bestandighet mot vær, olje, ozon, oksygen, bensin, flamme og er dessuten mikrobebestandig og vanntett. Kabelen er UV-bestandig og er derfor godt egnet for utendørs bruk.

SUPER-PAAR-TRONIC-C-PUR

SUPER-PAAR-TRONIC-C-PUR

Høyfleksibel skjermet ekstremt robust datakabel med ytre kappe i polyuretan (PUR) spesielt beregnet for bruk i kabelkjeder. Bevegelig ned til -30°C.

Viser 1 til 7 av 7 (1 Sider)